Vyražte na UP Business Camp 2018!

19. říj 2018 Redakce 3 min

Jste začínající podnikatel či firma? Vyražte v sobotu 24. listopadu do Olomouce na UP Business Camp. Podtitul "konference o cestě k úspěšnému podnikání" mluví za vše! Čeká vás nabitý program plný přednášek, diskuzí a mimo jiné i workshopy a networkingová setkání. Jaká témata zazní na konferenci? A na jaké řečníky se můžete těšit? Zjistěte více v rozhovoru s Jakubem Havlínem.

UP Business Camp je konference pro začínající podnikatele a firmy o cestě k úspěšnému podnikání. Co všechno se na konferenci můžu dozvědět? Jaká hlavní témata se budou probírat?

Každoročně se snažíme stavět program na podnikání mladých, marketingu a problematice startupového světa. Letos k tomu chceme přidat podnikání na akademické půdě, tedy vznik firem v univerzitním prostředí. V případě doprovodného programu zacílíme na neziskový prostor a poukážeme na palčivá témata rozvojového světa.

Jaký je harmonogram konference?

Konference je celodenní. V její dopolední části vystoupí odborníci na zakládání firem v univerzitním prostředí. V odpolední části budou mít účastníci možnost prožít příběhy startupistů, učit se od markeťáků, motivovat se k vlastnímu podnikání. Součástí programu budou také prezentace vítězů soutěže Podnikavá hlava, kterou organizuje Univerzita Palackého v Olomouci již 9 let, a casting startupistů na lednový Business ples. Nebudou chybět networkingové přestávky na kávu a lahodný oběd. Po celou dobu konání konference budou mít účastníci možnost zastavit se u stánků partnerů, vyzkoušet si například osobnostní testy, virtuální realitu nebo si popovídat s řečníky.

Celý den budou provázet výstupy úspěšných osobností z českého businessu. Na jaké řečníky se můžeme těšit?

Jsme moc rádi, že účast potvrdil Milan Formánek, který 12 let zodpovídal v Red Bullu za marketing a rozjel například marketing úspěšné módní značce ODIVI (Forbes 30pod30). Konference se zúčastní také Libor Hoření, mladý podnikatel, který v 17 letech založil dnes největší internetovou kuchařku v ČR toprecepty.cz. Síť provozoven, které se specializují na výrobu hranolek, představí René Muller, projekt Plaveb v Olomouci přiblíží šimon Pelikán, příběh cesty ke Kniháři popíše Vlaďka Závrská. Jména dalších řečníků se dozvíte již brzy.

Letos pořádáte již 6. ročník UP Business Campu. Jak se za ty roky konference vyvinula?

Chceme budovat značku, která se vryje do srdcí startupistů, studentů, mladých podnikatelů, kteří se naší konference účastní. Vylepšujeme proto každým rokem obsah programu, snažíme se ulovit ty nejlepší řečníky z oboru, jsou pro nás důležité i detaily logistické. Chceme, aby byli účastníci spokojení i po stránce doprovodného programu, cateringu a místa konání.

Konference je pořádána Univerzitou Palackého v rámci projektu Podnikání v Olomouci. Probíhají v rámci Vašeho projektu i jiné události?

Celý projekt pomáhá mladým podnikatelům se startem podnikání. Nabízíme jim jak prostory k podnikání nebo odborný mentoring na půdě univerzity, tak vzdělávání formou přednášek pod hlavičkou Business Clubu. Pro ty se soutěživým duchem pořádáme soutěž o nejlepší podnikatelský záměr Podnikavou hlavu.

Jaká účast byla na konferenci minulý rok? Očekáváte, že se letos počet účastníků zvýší?

Konference se zúčastnilo 180 účastníků. Letos bychom toto číslo chtěli alespoň lehce trumfnout.

Jaké máte zpětné vazby z minulých ročníků?

Hovoří za nás reference. Ty jsou převážně kladné. Jsme rádi, že účastníci oceňují naše úsilí v Olomouci vybudovat kvalitní konferenci, kam se lidé budou vracet.

Konference UP Business Camp se koná 24. 11. 2018 na Univerzitě Palackého v Olomouci. Kde a do kdy mohu koupit vstupenky?

Vstupenky se dají koupit do 22.11., a to na webu www.upbusinesscamp.cz. Pokud to stihnete do 4.11., dostanete se na konferenci za zvýhodněnou cenu.